logoover

Staircase in London

Inspired by one of our stair designs a home owner approached us with the request to realize exactly the same staircase in his house. The existing stair had been removed and the stair opening reshaped to fit to the desired design (Stair with glass walls). Located was the renovation project directly in the city center of London, England. The glass side panels had to be lifted in the upper floor with a crane at the outside of the building. On this project we had a tough schedule to stick to. Due to our highly organized and motivated people we have been able to realize this project without further difficulties. From the planning stage till the parking permissions and all other details everything has worked with punctuality. At the end we had a really happy customer and an impressive design staircase which plays a central role in the life of the habitants.